African Mango – recensioner, biverkningar, var att köpa

African Mango – recensioner, biverkningar, var att köpa

29 januari 2018 Av av Katrina

Sommar kikar in i våra fönster, snubblar semesterresan till havet, vi börjar mäta kläder och bikini, och de verkar vara misstänksamt täta. Känt scenario? Visst! Det här är mardrömmen hos många kvinnor, men också ett stort antal män som har krossat mat lite under hösten / vinterperioden. Lyckligtvis satt några smarta människor ner, tänkte på och skapade ett bantningstillägg för African Mango, vilket hjälper dig att komma tillbaka till en tunn figur.

African Mango – rabatterat pris

När kosten misslyckas

Varje nutritionist och en personlig tränare på gymmet säger att nog lämpligt valda och balanserad kost stödde en uppsättning av regelbunden motion för att gå ner i vikt. Och även om det är helt uppenbart, vad sägs om fallen när det av vissa hälso- eller praktiska skäl inte har någon sådan möjlighet? Eller när övningarna misslyckas, och kosten, trots en restriktiv vidhäftning, inte fungerar? För några år sedan råkade jag tortera kroppen med hungerslag och dagar tillbringade i gymmet, och resultatet var bara en liten viktminskning. Allting förändrades när jag bestämde mig för att titta närmare på kosttillskott som finns tillgängliga på marknaden som stöder viktminskning. Först blev jag rädd för deras antal och, vad är viktigare, den varierade sammansättningen av individuella preparat. Jo, därför att de tror – som en svärm av tabletter, kapslar, te och andra underbara sätt att gå ner i vikt välja den som fungerar bara för mig? Men jag kom över beskrivningen av ett tillskott baserat på en frukt som var ganska exotisk i Polen, som då var afrikansk mango. Och då kände jag att det var det jag letade efter.

Varför African Mango?

Mycket har skrivits om de positiva effekterna av frukter på kroppen och jag har inte för avsikt att diskutera detta. Men vi vet fortfarande inte mycket om vissa av deras slimming egenskaper. Ett exempel är ovannämnda frukt, vars utdrag innehåller African Mango -bantningspiller. Produkten inte bara hjälper till att sprida onödig barlast i form av otillbörlig vikt, men också att upprätthålla den efter avslutad behandling för att undvika detta otäcka jojo effekt. Men förutom African Mango:

  • ger en längre känsla av fullhet (på grund av hög fiberhalt)
  • låter dig minska nivån av dåligt kolesterol i blodet
  • stimulerar kroppen att bränna fett snabbare
  • Tack vare de innehöll antioxidanterna stöder det utsöndringen av toxiner från kroppen

Dess många egenskaper kan bytas under lång tid, men jag fokuserade på de som har en direkt inverkan på dess bantningseffekt. Som frukt är det också en källa till många vitaminer, inklusive vitamin C och E, och låter dig reglera glukosnivåer.

African Mango pris

African Mango – recensioner efter ansökan

Jag gillade verkligen det faktum att skaparna av denna produkt inte använder några marknadsföringstrådar som lovar att förlora tiotals kilo på kort tid. I stället ger de en mycket mer sann och mer praktisk procentandel, vilket tar hänsyn till varje vikt – från fetma, övervikt till små rullar på magen.

Tillverkaren säkerställer att under den månatliga behandlingen, som innebär att du tar 1-2 kapslar af African Mango dagligen, kan du gå ner i vikt motsvarande cirka 5% av din totala kroppsvikt. I mitt fall uppnådde jag inte detta resultat under den antagna tidsperioden, eftersom jag behövde några dagar mer. Även om jag misstänker att anledningen kan vara lite snacking godis i den sista behandlingsveckan … I praktiken därför säkerställer tillverkaren är faktiskt sant och regelbunden användning av dessa piller för att gå ner i vikt, du kan uppnå de förväntade resultaten, inte tröttande samtidigt kroppens kost och motion. Jag rekommenderar emellertid deras användning, åtminstone i liten skala, eftersom de ökar produktiviteten och påskynda kroppens fettförbränning piller fungerar så effektivt och vi kan förlora ännu mer.

Preparatets sammansättning

Förpackningen listar afrikansk mango som huvudämne och basiskomponent av African Mango bantningstillskott, men det är värt att ta en närmare titt på denna otroligt raffinerade formel. Först av allt, sammansättningen av hela massan av de vitaminer och mineraler som finns i ett extrakt av mango C, E, B6, C, B-vitaminer, mycket effektiva pro-vitamin A, bio-element, såsom kalium och koppar, upp till 17 aminosyror och de polyfenoler och karotenoider. Det är imponerande, eller hur? Speciellt när det går ut som hur bra det är för kroppen, introducerar de dessa ogenomskinliga ämnen vid första anblicken. Inte bara när det gäller viktminskning utan också positiva effekter på huden eller blodet och immunsystemet.

African Mango – attraktivt pris

African Mango – pris för tillägg

Eftersom det är bäst och säkrare att köpa kosttillskott direkt från tillverkaren, kollade jag priset där. Mindre än 40 Euro för ett paket är en kostnad som du säkert kan ta för att förbättra din egen hälsa och fysiska tillstånd. Särskilt att denna förpackning är tillräcklig för en månads användning och låter dig bli av med några extra kilo utan mycket ansträngning. Redan kostar gympasset mer och hur mycket du behöver svettas om …