Cistus Plus recensioner

Cistus Plus – pris, kritik, biverkningar, köpa

Immunitetsproblem kan vara störande. Vem bland oss ​​tycker om att få en förkylning regelbundet eller få influensa? När det blir kallare blir min kropp försvarslös. Allt jag behöver göra är att sova några timmar på natten för några korta timmar, gå ut i kylan och på kvällen tar jag något. Därför bestämde jag mig slutligen för att göra något åt ​​det. Till att börja med har jag introducerat i mina dietprodukter rik på vitaminer (särskilt i vitamin C).

Det hjälpte lite, men det eliminerade inte problemet helt. Jag har läst mycket om kosttillskott som bidrar till att öka kroppens motståndskraft. Jag bestämde mig för att jag skulle välja en av dem och testa på mig själv för att se om dessa produkter verkligen gör. Efter noggrann analys av tillgängliga preparat valde jag Cistus Plus för testning. Ett betydande inflytande på mitt val var hans popularitet, eftersom det är bättre att satsa på någonting som testats av andra än på en katt i en säck. Nedan är de viktigaste fakta om Cistus Plus, och slutligen min recension.

Cistus Plus – kompositionen

Dessa är främst sex huvudingredienser: C-vitamin och D3, zink, rutin, granatäpplefrön och bitterorange. Betydelsen av vitamin C för kroppens immunitet behöver inte övertygas. Vitamin D3 behövs också för att immunsystemet fungerar korrekt, och de flesta av oss har brist. Zink är ansvarig för utvecklingen av T-lymfocyter (tymusberoende lymfocyter som är ansvariga bland annat för det cellulära immunsvaret) och vita blodkroppar som förstör virus och bakterier i kroppen. Rutin påskyndar återhämtningen, granatäpplefrön tar bort toxiner från kroppen, och bitter apelsin har antibakteriella effekter. Som du kan se har alla dessa komponenter en stor inverkan på kroppens immunitet, och deras kombination ger riktigt bra resultat.

Cistus Plus apotek

Cistus Plus recensioner

Du måste närma dig online-recensioner med rätt avstånd. För att korrekt utvärdera en produkts funktion baserat på dem, bör du begränsa dig till endast de som är pålitliga. När det gäller Cistus Plus märkte jag att det finns få eller nästan inga recensioner som ser betalda ut. Och i fallet med sådana tillägg händer det mycket ofta. Jag uppskattar att över 90% av kommentarerna kommer från nöjda kunder som verkligen har använt Cistus Plus och kan bekräfta dess positiva effekter. De största motståndshopparna var synliga efter två månaders behandling, men efter 30 dagar var det en mycket stor förbättring. Det hände att den här produkten inte fungerade för någon. Det här är inte konstigt, för det är svårt att få 100% positiv feedback. Därför talar ett stort antal positiva recensioner för Cistus Plus och bekräftar dess fördelaktiga effekter. Detta kan inte sägas om andra preparat av denna typ.

Cistus Plus pris

Detta tillägg finns i tre prispaket. I grundversionen betalar vi 44 euro för en förpackning som räcker för en månad. Standardversionen kostar 88 Euro är tre paket. Det optimala paketet ser dock mest fördelaktigt ut i 6 månader (6 paket inklusive 3 gratis) och kostnaden är 132 Euro. Det beror på oss om vi vill prova den här produkten genom att köpa ett paket eller spara genom att beställa en halvårsförsörjning. Vid första anblicken kan du se att priset inte är överdrivet. Sjukdomar och förkylningar (uppsägningar, läkare, läkemedel) kostar oss mer än 44 euro. Och förutom materiella fördelar kommer vi att ha en mycket bättre sinnesstämning!

Cistus Plus pris

Cistus Plus sammanfattning

Med Cistus Plus märkte jag förändringen efter ca 15 dagar. Jag kände mer energi, det är svårt att säga om jag hade förbättrat immunitet då. Under de två månaderna med att använda Cistus Plus fick jag aldrig en förkylning! Jag kommer inte veta för ett halvt år, men för närvarande är jag väldigt nöjd med detta tillägg och jag tänker använda den regelbundet. Slutligen behöver jag inte oroa mig för det dåliga vädret och jag kommer att kunna lämna huset utan några bekymmer, även om vädret är kallt. Jag rekommenderar Cistus Plus, men kom ihåg att varje produkt kan fungera annorlunda. Det fungerar bra på mig och jag hoppas att det kommer att fungera för dig också!