Vägar för fasta och fylligare bröst

En vacker byst är tillgänglig för alla kvinnor. Tack vare lämpliga vårdbehandlingar och korrekt val av bh, kan det vara frestande, fast och hälsosamt.

Självutredning eller lite omtänksam

En vacker byst är en hälsosam byst, så den dagliga rutinen ska titta, röra och undersöka bröstet. Varje förändring som uppstår inom bröst och vårtor kommer lättare att ses om testet utförs samma dag i månaden. Den bästa tiden för menstruation av kvinnor är tiden efter slutet av perioden som faller på dagarna mellan 6 och 10 dagar av cykeln. Detta är viktigt eftersom bröst i denna korta tid är mjuka och samtidigt mindre känsliga för beröring. När det gäller kvinnor som håller på med klimakteriet och de som har gått igenom det, spelar dagens val inte någon roll – det kan vara vilken dag som helst i månaden. En bröstundersökning är en aktivitet som inte bör försummas av någon kvinna. Tack vare det är det möjligt att upptäcka cancerförändringar tidigt. Det tar bara några minuter att se om allt är bra och bröst är säkra och friska. De viktigaste punkterna att uppmärksamma är hudens utseende, bröstets form och vartillets tillstånd (ger av sig vätska) och förändringar som kan upptäckas under beröring, t.ex. onaturlig förtjockning. Alla tvivel bör konsulteras med din läkare. Glöm inte om mammografi och ultraljud och regelbundna besök hos gynekologen.

Det som gör att bysten ser fastare och fylligare är också massagen. Huden omkring honom gillar inte hett vatten, eftersom det förstör sitt skyddande lipidlager. Därför älskar han den växlande varm och kall massage med en ström av vatten. Genom att rikta flödet av duschknappen på bröstet, kan du göra en åtta figurer rörelse som täcker båda brösten. Då är det värt att massera fuktgivande kosmetika med cirkulära rörelser, t.ex. mandelolja, arganolja, vetex, svart kummin, fenegreek, macadamia, kokosnötolja eller olivolja. Vad mer kan du göra för en vacker byst? Massage med en grov frottehandske eller en svamp kan definitivt förbättra bröstet om du använder en balsam eller olivolja samtidigt.

Peeling och masker – fullgas

Daglig vård för att återfuka huden betalar med ett vackert utseende. På grund av det faktum att denna hud är ömtålig och tunn och lätt torkad, är det bra att använda grädden, bland annat: extrakt av murgröna, marina alger, horsetail extrakt och grönt te för att påskynda regenerering och stärkande hud- och B-vitaminer, vitamin A, C och E, samt fuktgivande kakaosmör och hyaluronsyra.

Förutom mer flexibla och fuktgivande behandlingar, är även peeling en behandling som är reserverad för bustens hud. De bästa resultaten kan uppnås med hembakade blandningar, t.ex. ananas eller päron. Alltid efter avskalning av den döda huden är det värt att applicera en näringsmask som gör huden fuktad och näring. Det finns masker till exempel från honung, olivolja eller grädde.

Kost och övningar för vackra bröst

Många, jämn fast hud beror på hur du äter. Vad är det viktigaste för bröst? Först och främst välkommen till gruppen B, som finns i mjölkprodukter och i hela korn. Andra vitaminer som inte bör glömmas är A, E och C, som skyddar mot fria radikaler, saktar åldrandet av huden. Naturligtvis är det enklaste sättet att hitta dem i frukt och grönsaker. En särskilt viktig grönsak är en morot som ger betakaroten. Korrekt hydrering hjälper också till att förbättra hudens utseende. Det är värt att komma ihåg att plötslig viktminskning eller trötthet fungerar illa för det, vilket orsakar streckmärken och förlust av fasthet.

Vad skulle en diet ge dig utan rätt övning? Den fysiska aktiviteten i människoliv är ovärderlig. Dessutom är lusten att lyfta och fasta bröst förknippade med motion. Grunden här är push-ups och simning, och du kan också lyfta hantlar. Förstärkning av bröstmusklerna är det första steget. Den korrekta upprättningen har emellertid också stor inverkan på utseendet.

Vet din storlek eller hur man väljer en BH?

Stanik är en av de viktigaste sakerna i en kvinnas garderob, varför hans val blir så viktigt. Tack vare den väl valda koppen och den anpassade omkretsen kan brösten presentera sig och känna sig bra, vilket också förbättrar kvinnans välbefinnande, komfort och självförtroende. Felaktigt vald bh kan orsaka estetiska problem: för liten kommer komprimera och deformera bröst, medan för stora förvränger dem genom att felet bibehålls felaktigt.

En av de grundläggande parametrarna hos bh är dess omkrets. Uppmätt under brösten med ett mätband placerat direkt under brösten ska ge ett svar, vilken storlek kommer att vara perfekt för att stödja brösten. När du mäter, låt luften komma ut ur lungorna och dra åt koppen så att den håller sig rätt mot huden, men inte tillräckligt för att göra det svårt att andas eller orsaka smärta. Som regel bör resultatet avrundas, t ex när den perifera mätanordningen mäter 77 cm, underskattas resultatet till 75. Varför ökar detta? Tja, alla, även en högkvalitativ bh, blir utsträckta.

Rätt krets är en sak, men hur man väljer en skål? Mätningen bör börja med att placera linjalen horisontellt på varternas höjd. Mättejpen ska löst stödja bröstet. I det här fallet är resultatet läst korrekt, det bör inte underskattas eller överdrivas. När du försöker på en bh, böja ner och sätt sedan fast den i den löstaste kroken.

Regeln är en: genom att byta omkretsen till en större, minskar koppen. Denna regel fungerar på båda sätten, dvs om valet faller på en smalare omkrets, efter det att detta beslut är nödvändigt för att nå den större koppen.

Hur man väljer en bh

Sätt att se till att din bh är perfekt för dina bröst, det finns några. Den första indikatorn är baksidan av bh, som ska ligga horisontellt, dvs rör dig inte eller rör dig när du bär den. Titta sedan på framsidan om bröstet är något uppåt. Justering av remmarna är inte en bra lösning, för i första hand bör bh-omkretsen korrigeras. Straps kan inte komma i dina armar, bröstvikt bör ligga precis på omkretsen under bysten. Nästa steg är att kontrollera att brösten är helt i kopparna. Säkerhet kan uppnås när man tittar på armhålorna – om små veck inte bildar sig är koppen tillräckligt stor. Men om koppen rynkar eller vikar, istället för att smidigt omger brösten, är den för lös och du ska nå för en mindre. Då bör uppmärksamheten fokusera på utbening och hur de ligger. Det är optimalt när de passar smidigt på bröstet och överlappar inte på bröstet på något ställe. De borde vara under bysten och från sidan ordna sig som om de skulle vara i mitten av armhålan. Tack vare detta arrangemang kommer de inte att kunna hammar och luta sig mot bröstet. Det sista steget är att ta några plötsliga rörelser i den redan inställda och knäppta behåen, vilket gör att du kan se till att du har rätt storlek. Om bhn stannar på plats under lutningen, studsa eller vrida i kroppen, och brösten glider inte ur den, är bhen noga väl vald.

Frågan ”hur man väljer en bh” ställs av många kvinnor. Korrekt valda underkläder kan förbättra välbefinnande och komfort och ge en känsla av säkerhet. Både detta och det regelbundna genomförandet av vårdbehandlingar, samt att ta hand om rätt kost och motion gör att du kan njuta av fulla, snygga och vackra bröst.